Studenten die verhuizen uw meubels graag

U wil een goedkope verhuizing en zij willen geld verdienen. Perfecte match zou je zeggen. En dat is ook zo! Studenten verhuisservices brengen deze partijen samen en waarom werkt dat nou zo goed? En hoe werkt het? Wij leggen het u uit.

Lage kosten

Er zijn verschillende factoren waardoor er lage kosten verbonden zijn aan het verhuizen door middel van een studenten verhuisservice. Welke dat zijn noemen we voor u op.

  • Doordat een studenten verhuisservice geen verhuisbedrijf is waarbij alles van A tot Z door een verhuisbedrijf gedaan moet worden, bent u flexibel in het inhuren van bepaalde services. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf alle meubels te demonteren en klaar te zetten. Hierdoor heeft u alleen hulp nodig bij het in en uitladen van de spullen. Dit scheelt in de kosten omdat een studenten verhuisservice per uur kosten in rekening brengt.
  • Studenten kosten minder dan opgeleide verhuizers. Studentenverhuizers zijn over het algemeen jonger dan gewone verhuizers. Dit scheelt u nogal in de kosten omdat er een lager loon betaald hoeft te worden. Een gewone verhuizer kost 40 tot 60 euro per uur waar u voor een studentverhuizer rond de 25 euro betaalt.
  • Studentverhuizers zijn flexibel in hun werkuren. Studenten hebben vaak een onregelmatig schoolrooster. Zo zijn er bij een studenten verhuisservice altijd studenten beschikbaar op het moment dat u wil verhuizen. Als u dus op korte termijn een paar verhuizers nodig heeft voor een paar uur, is dit geen probleem. Dit zal u enorm schelen in de kosten aangezien u bij een normaal verhuisbedrijf ver van tevoren moet aangeven wanneer u wil verhuizen.

interieur-woonkamer

Flexibiliteit

Zoals eerdergenoemd zijn studenten verhuisservices flexibel in het verlenen van bepaalde services. Dit scheelt geld, maar is vooral gemakkelijk. Welke opties u allemaal heeft bij het inhuren van studentverhuizers, wordt hieronder voor u opgenoemd.

  • Een verhuislift: deze kunt u huren met of zonder assistentie van een verhuizer. Deze studentverhuizer heeft een cursus gevolgd in het werken met de apparatuur. Als u zelf weinig kennis heeft van een verhuislift kan dit een fijne oplossing zijn.
  • Aanhang- en verhuiswagen: Er kunnen losse aanhangwagens gehuurd worden omdat het bij een student verhuisservice gaat om goedkoop en efficiĆ«nt verhuizen. Als u bijvoorbeeld niet veel spullen hoeft te verhuizen kan een aanhanger al genoeg zijn. Op deze manier betaalt u niet meer dan 15 euro per uur voor de verhuizing, als u ervoor kiest het verder helemaal zelf te doen. De verhuiswagens bij een studenten verhuisservice zijn ook fijn geprijsd en hiervoor gelden dezelfde regels als bij een aanhangwagen.
  • Locatie: De locatie waar u naartoe verhuist is ook geen probleem bij studentverhuizers. Daarnaast is het een voordeel dat studenten vaak goed bekend zijn in drukke steden. Zo bestaan er dus ook nog goedkope verhuizers in Amsterdam die de weg kennen. Dit is vooral een groot voordeel omdat de studenten in bijvoorbeeld Amsterdam weten hoe je zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek rijdt. Vaak zijn er uit elke stad wel studenten aangesloten bij een studenten verhuisservice.

De succesformule van een studentenverhuisservice zit hem dus in de lage kosten en flexibiliteit. Als u hiernaar op zoek bent biedt deze service u uitkomst.